NYHED - TEMA ARRANGEMENTER

2. april: Bøf-bearnaise aften -  pris per kuvert for 3 snacks, 2 retter og 3 glas vinmenu - kr 495

Forret:

Friteret blåmusling med remoulade

Salet tarar med ramsløg og sennep

Grillspyd med kartofler og karse creme

Hovedret

Oksefilet maskeret med sauce Marco Polo med pommes Anna og bearnaisesauce 

Dessert

Nye rabarber med hvid chokolade og lakrids

3. april: Klassisk fransk  - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595

Snacks:

Tillade au østers med 'tomatsalsa'

Foie gras med abrikos og sylt

Confiteret vagtel lår med piment d'espelette

Forret

Brødstegt pighvar med urter, hertil sauce beurre blanc mættet med rogn

Hovedret

Due Royal ledsaget af pommes Anna, samt sauce Bordelaise  

Dessert

Crepes med beurre Suzette og hjemmelavet vaniljeis 

7 maj: Gourmet med gæstekok - pris per kuvert for 7 retter inkl vinmenu - kr 995

8. maj: Riesling og asparges - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595

4. juni: Fisk-skaldy og rose - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595

5. juni Dansk sommer når det er bedst - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595