NYHED - TEMA ARRANGEMENTER
2. april: Bøf-bearnaise aften - pris per kuvert for 3 snacks, 2 retter og 3 glas vinmenu - kr 495
Forret:
Friteret blåmusling med remoulade
Salet tarar med ramsløg og sennep
Grillspyd med kartofler og karse creme
Hovedret
Oksefilet maskeret med sauce Marco Polo med pommes Anna og bearnaisesauce
Dessert
Nye rabarber med hvid chokolade og lakrids
3. april: Klassisk fransk - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595
Snacks:
Tillade au østers med 'tomatsalsa'
Foie gras med abrikos og sylt
Confiteret vagtel lår med piment d'espelette
Forret
Brødstegt pighvar med urter, hertil sauce beurre blanc mættet med rogn
Hovedret
Due Royal ledsaget af pommes Anna, samt sauce Bordelaise
Dessert
Crepes med beurre Suzette og hjemmelavet vaniljeis
7 maj: Gourmet med gæstekok - pris per kuvert for 7 retter inkl vinmenu - kr 995
8. maj: Riesling og asparges - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595
4. juni: Fisk-skaldy og rose - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595
5. juni Dansk sommer når det er bedst - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595