NYHED - TEMA ARRANGEMENTER

5. marts Trøffel aften - pris per kuvert for 6 retter inkl vinmenu - kr 795

Snacks

Skagenstoast i nye klæder med trøffel

Sprød Jordskok med syltet jordskokker og trøffel

Grillspyd på waguyekød og trøffel

Forret

Saltet kammusling som Mille feuille, med sort vinter trøffel, og kold musling fløde

Mellemret

Ristet havtaske hertil sprød kroket smagt til med trøffel og urter

Hapser

Vaffel med saltet tatar, trøffel friskost samt timian

Hovedret

Kalvefilet ledsaget af stegt brissel, samt spirende tærte med trøffel hertil intens trøffel sauce

Dessert

Dessert omkring jordskokker, hasselnød, brunet smør og hvid Alba trøffel

6. marts: Danske klassikere i nye klæder - pris for snacks, 3 retter med 4 glas vin - kr 595

Snacks

“Tunmousse” - en cremet tunmousse du sent vil glemme på ristet rug

- “Kartoffelsalat” - kartofler i fed creme serveret i sprød krustade

“Høns i asparges” -vol le vent med cremet hønsesalat på Hopballekylling

Forret

“Reje cocktail” - Håndpillede rejer med tomat mayonnaise, bagte tomater samt sprøde urter

Hovedret

"Stegt flæsk med persillesovs” - braiseret og stegt svinebryst med pommes fondant samt persille blanquette

Dessert

"Citronfromage” - Variation over citron herunder cremet fromage på sifon, puré på citron, kakao tuile samt flødeis creme

2. april: Bøf-bearnaise aften -  pris per kuvert for 3 snacks, 2 retter og 3 glas vinmenu - kr 495

3. april: Klassisk fransk  - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595

7 maj: Gourmet med gæstekok - pris per kuvert for 7 retter inkl vinmenu - kr 995

8. maj: Riesling og asparges - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595

4. juni: Fisk-skaldy og rose - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595

5. juni Dansk sommer når det er bedst - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595