NYHED - TEMA ARRANGEMENTER
5. marts Trøffel aften - pris per kuvert for 6 retter inkl vinmenu - kr 795
Snacks
Skagenstoast i nye klæder med trøffel
Sprød Jordskok med syltet jordskokker og trøffel
Grillspyd på waguyekød og trøffel
Forret
Saltet kammusling som Mille feuille, med sort vinter trøffel, og kold musling fløde
Mellemret
Ristet havtaske hertil sprød kroket smagt til med trøffel og urter
Hapser
Vaffel med saltet tatar, trøffel friskost samt timian
Hovedret
Kalvefilet ledsaget af stegt brissel, samt spirende tærte med trøffel hertil intens trøffel sauce
Dessert
Dessert omkring jordskokker, hasselnød, brunet smør og hvid Alba trøffel
6. marts: Danske klassikere i nye klæder - pris for snacks, 3 retter med 4 glas vin - kr 595
Snacks
“Tunmousse” - en cremet tunmousse du sent vil glemme på ristet rug
- “Kartoffelsalat” - kartofler i fed creme serveret i sprød krustade
“Høns i asparges” -vol le vent med cremet hønsesalat på Hopballekylling
Forret
“Reje cocktail” - Håndpillede rejer med tomat mayonnaise, bagte tomater samt sprøde urter
Hovedret
"Stegt flæsk med persillesovs” - braiseret og stegt svinebryst med pommes fondant samt persille blanquette
Dessert
"Citronfromage” - Variation over citron herunder cremet fromage på sifon, puré på citron, kakao tuile samt flødeis creme
2. april: Bøf-bearnaise aften - pris per kuvert for 3 snacks, 2 retter og 3 glas vinmenu - kr 495
3. april: Klassisk fransk - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595
7 maj: Gourmet med gæstekok - pris per kuvert for 7 retter inkl vinmenu - kr 995
8. maj: Riesling og asparges - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595
4. juni: Fisk-skaldy og rose - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595
5. juni Dansk sommer når det er bedst - pris per kuvert for snacks, 3 retter og 4 glas vinmenu - kr 595