Nyd et romantisk ophold i Jylland

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, hvor I kan trække stikket og nyde hinanden?

Så forkæl dig selv og din bedre halvdel med et romantisk ophold for 2 i Syd-Jyllands skønne omgivelser.

Uanset om I har brug for en aktiv weekendophold med golfeller lange gåture, eller en rolig og romantisk weekend, med god mad, wellness og afslapning - eller måske en kombination? Så er der plads til det hele på Hotel Postgården.

Book romantisk ophold

1. dag:
Bobler med snacks
4 retters fransk inspireret menu I restaurant Det Blå Tog
Kaffe-te med sødt
Overnatning i luksus dobbeltværelse med himmelseng

2. dag:
Morgenmad med lokale råvarer serveret på værelset

Pris per person
tirsdag - torsdag
kr. 1.195,-

Pris per person
fredag - søndag
kr. 1.295,-

Tillægsbeskrivelse Pris
Opgradering til luksus lejlighed kr. 200,- per person
Vinmenu til 4 retters menu - vine tilpasset den aktuelle menu af vores sommelier kr .400 per kuvert
Servering af morgenmad på værelset kr. 150,-
Wellness massage, 1 time kr. 575,- per person
Ekstra nat inklusiv morgenmad kr 695,- per person

Romantisk ophold for 2 i skønne rammer

Vi byder på forkælelse, god fransk inspireret mad, wellness, skønne omgivelser og en bred mulighed for gode oplevelser, golfophold og meget andet i nærheden.

Derudover tilbyder vi helt unikke og charmerende værelser og lejligheder i romantisk og historisk stil, med hver deres fortælling, og hvor ikke ét rum er ens.

Så ønsker du et spændende alternativ til de traditionelle hoteller, så kom og oplev et romantisk ophold for 2 på hotel postgården for en uforglemmelig oplevelse.

Se vores værelser

Et romantisk ophold på Hotel Postgården er blandt andet inkluderet en lækker fransk inspireret middage i den charmerende restaurant Det Blå Tog. Alle retter er lavet på friske, lokale råvarer af bedste kvalitet. Vi kan naturlige komplementere menuen med en tilpasset vinmenu.

Derudover kan vi tilbyde wellness massage i vores hyggelige massage pavillonen, komme med forslag til hyggelige gåture i naturen eller byde på spil og bøger sammen med et godt glas vin i loungen.

Hos os finder man ro, frisk luft og natur! Skulle I have lyst til lidt mere aktivitet, flere mennesker, forretninger og cafeer, så ligger Ribe, Esbjerg og Kolding alle indenfor 25 minutters kørsel. Eller tag en tur til skønne Fanø, som er en perle i dette område.

Forår og efterår kan man opleve det fantastike fænomen 'Sort Sol', hvor stærene trækker mod nord eller syd og lander i marsken.

Book et romantisk weekendophold i Jylland

Når kærligheden blomstrer, fortjener I et uforglemmeligt romantisk ophold. Vores hotel er det ideelle sted at værdsætte hinanden og skabe minder, der varer evigt. Vores smukt designede suiter og værelser skaber den perfekte kulisse for romantik, og vores personlige service sikrer, at hvert øjeblik er uforglemmeligt.

Træd ind i en verden af intimitet og luksus, hvor I kan nyde privatlivet i jeres egen oase. Vores romantiske pakker inkluderer alt, hvad I behøver. Nyd en wellness oplevelse og hyggelige gåture i romantiske omgivelser hos Hotel Postgården.

Har I spørgsmål, brug for mere information eller ønsker I at booke et romantisk ophold, et weekendophold eller en miniferie

Så ring på telefon 8110 1220 eller send en mail til book@bpgh.dk

Vi ser frem til at høre fra jer