Få en skøn familieferie nær Legoland og Lalandia

Oplev en fantastisk familieferie i Jylland for små og større familier.

Størstedelen af vores værelser og lejligheder har plads til minimum 4 personer, den største lejlighed har 4 soveværelser og plads til 8 personer. Vi har desuden et feriehus med plads til 14 personer og med stor spisestue og lounge, samt naturligvis køkken.

For de små er der en lille legeplads på hotellet og en stor god legeplads på torvet udenfor hotellet, langs Holsted Å. I restauranten laver vi gerne børne menuer og vi har faktisk vores eget ishus - Orangeriet - med hjemmebagte vafler og stort udvalg af is.

Legoland og Lalandia er 25 minutters kørsel fra hotellet, så der er masser af børnevenlige oplevelser i området, udover f.eks. en kanotur på åen, en fisketur eller en picnic i naturen med en dejlig picnic kurv fra restauranten.

Forår og efterår kan man opleve det fantastiske fænomen 'Sort Sol', hvor stærene trækker mod nord eller syd og lander i marsken.

Et ferieophold med mange muligheder 

Uanset om I er til ren afslapning og wellness, eller til en aktiv ferie, med golf eller lange gåture, så er der plads til det hele når du booker et ferieophold hos Hotel Postgården. 

Riv et par dage ud af kalenderen og tag familien, vennerne eller kæresten med på en uforglemmelig familieferie, lige efter jeres ønsker og behov. 

Når I booker et ferieophold hos os, kan det blandt andet inkludere lækre og friske retter i vores lille og hyggelige restaurant. Til maden har vi naturligvis også et bredt udvalg af smagfulde vine samt andre lækre drikkevarer.

Hold familieferie i Danmark 

Der er mange grunde til at holde ferien på landet i Danmark. Vi har ro, fred, moderate temperaturer og masser af smuk natur.

Hotel Postgården har beliggenhed i Holsted, tæt på byer som Esbjerg, Kolding, Vejen, Billund og Ribe hvor i bl.a. kan opleve spændende natur, og kulturoplevelser, shopping, madoplevelser og meget mere.

Har I lyst til at tage ud på en køretur? Så kan I ved at køre en tur på maksimum 30 minutter, blandt andet opleve Danmarks ældste by, Ribe, Naturparken Vesterhavet, Esbjerg, Vejen, Kolding samt mange andre byer og områder. 

Book et ferieophold til familien i dag

Har I spørgsmål, brug for mere information eller ønsker I at booke et ferieophold, så ring gerne på telefon 8110 1220 eller send en mail til book@bpgh.dk

Er I interesseret i at se mere om vores forskellige værelser og lejligheder før i booker familieferien, så kan I se mere her

Se vores værelser