At rejse er at leve

Vores passion er at rejse - som HCA Andersen sagde ‘at rejse er at leve’ - og det har været udgangspunkt for vores liv. Vi elsker at opleve nye lande, folk og kulturer, dykke ned i vores forskellighed og opdage at værdigrundlag er de samme overalt i verden :-) vi drømmer til stadighed om nye destinationer der skal opleves og deler gerne ud af vores oplevelser til gæsterne, og får nye input fra andre berejste 

Vi har begge rejst rundt i verden i vores arbejdsliv:

Bjarne har fløjet charterflyvninger rundt i Europa, flyttede til Afrika, til Addis Ababa for at arbejde som kaptajn hos Ethiopian Airlines med flyvninger rundt i hele Afrika, har været instruktør i Argentina og boet knap et år i Buenos Aires og arbejder nu for det islandske selskab Air Atlantic hvor han flyver Boing 747, jumbojet - ‘the Queen’, som hun kaldes - og flyver passagerer og fragter rundt i hele verden, fra Shanghai, Nairobi, Congo Brazzaville, til New York - you name it, he goes there :-)

Når turene ikke går op i skyerne, kan man møde Bjarne som tjener i restauranten, som praktisk alt-mulig-mand eller Bjarnes favorit beskæftigelse: servere morgenmad til vores gæster og ikke mindst at få en hyggelig snak 

Suzette har via sit 18 år lange job hos Kjaer Group I Svendborg - som leverer køretøjer til NGO’er, FN i hele verden og har adskillige bil distributioner i Afrika - rejst rundt i Asien, Caucasus, Europa, USA og Afrika. Hun boede i i Afrika i 11 år, 8 i Ethiopien hvor hun arbejde for et saudiarabisk/ethiopisk ejet selskab indenfor import og distribution af biler, motorcykler, entreprenørmaskiner, traktorer, generatorer - og sågar eksport af kaffe :-) - og derefter var hun i 3 år direktør for Jaguar-Landrover i Ghana i Vestafrika. 

Suzette tager sig af hotel og restauranterne, har taget patisserie uddannelse på Cordon Bleu i Paris, og blev i 2020 sommelier - og elsker at lære nyt i køkkenet og hygge om gæsterne

Nu er vi så heldige at kunne realisere vores drøm om at drive hotel og restaurant, i både Danmark og Frankrig.

Det gamle posthus i dommerbyen Holsted danner rammerne om Boutique Hotel Postgården. Omgivelserne byder på dejlig natur, med smukke gå-stier, blandt andet langs Holsted Å.

Boutique Hotel Postgården bærer præg af vores rejser, idet alle værelserne har temaer efter vores eget liv - f.eks har vi Kejserens Addis Ababa og vores honeymoon suite, Karen Blixen & Dennis Finch-Hatton.

Vi glæder os til at byde jer med på rejsen i vores verden.

Vores vision

Vores vision er at bidrage til at skabe vækst på landet i Danmark, så landkommunerne igen bliver attraktive, med aktivitet i landsbyerne, turister - og liv! Tendensen de seneste mange år har desværre været lukning af forretninger og kommerciel aktivitet på landet, og har skabt det lidet attraktive ord udkants-Danmark….

Men - et land er mere end blot storbyerne, og vi er inspireret af Frankrig - hvor vi har hotel i en lille landsby - til at forfølge en drøm om at søsætte projekter som kan skabe LIV og AKTIVITET på landet i Danmark, og lokke folk til både at besøge og måske turde bosætte sig i landdistrikterne.

Vi vil med vores boutique hotel Postgården vise, at også Danmark på landet har noget unikt at byde på. Vi byder indenfor i vores eget eventyr fra verden, fra Afrika og fra Frankrig, som vi har en speciel tilknytning til.

Vores lille verden byder også restaurant med franske fristelser, selskabslokaler i skovens stille ro, wellness og frisør - og ligefrem en drive-in is-cafe. ‘I spreder jer for vidt’ vil nogen sige….nej, vi skaber LIV på landet! Rejsen er kun lige begyndt - ambitionerne og ikke mindst ideerne er uanede…

Derfor fokuserer vi også på at benytte lokale leverandører af råvarer, hvor det er muligt - naturligvis også med fokus på økologi og bæredygtighed.

Støt og køb ind lokalt - og book direkte ! Så hjælper vi hinanden med at skabe vækst i de små samfund.