Golfophold i skønne rammer i Jylland

Boutique Hotel Postgården tilbyder luksus golfophold i værelser med himmelseng, lækker morgenmad, fransk inspirerede fristelser i restauranten og samarbejde med adskillige skønne golfbaner i området. Vi arrangerer gerne madpakke, picnic-kurv eller eftermiddagskaffe til at fuldende opholdet. Og måske en wellness massage efter en lang dag på golfbanen.

Golfpakke 1:

Overnatninger i delt dobbeltværelse med himmelseng
Morgenmad med lokale produkter
2 retters middag i hotellets restaurant 'Det Blå Tog'
1 x valgfri green fee

Fra Kr. 1395,-
per person

Golfpakke 2:

2 overnatninger i dobbeltværelse med himmelseng
2 x morgenmad med lokale produkter
2 x 2 retters middag i hotellets restaurant 'Det Blå Tog'
2 x valgfri green fee

Fra Kr. 2595,-
per person

Tillægsbeskrivelse Pris
Opgradering til luksus dobbeltværelse kr. 100,- per person
Tillæg fredag og lørdag kr. 100,- per person
Tillæg på overnatning 1-7 indtil 20-8 kr. 200,- per person
Ekstra green fee Fra kr. 350,-
Frokost madpakke kr. 75,-
Eftermiddagskaffe-te med kage kr. 85,-
Se vores værelser

Vi samarbejder med følgende golfbaner:

Et golfophold ud over det sædvanlige

Med et golfophold på Boutique Hotel Postgården, får man ikke blot en god golfoplevelse, men også overnatning i de skønneste værelser med himmelseng og badekar, dejlige morgenmadsbuffet i vores charmerende morgenmads restaurant og ikke mindst spændende fransk inspireret middag i vores hyggelige restaurant Det Blå Tur. Så hvis I søger en golfoplevelse ud over det sædvanlige, så prøv et besøg hos os.

Et golfophold med mulighed for yderligere oplevelser

Med et golfophold på Hotel Postgården i Holsted, er der rig mulighed for at opleve Jylland. Har man lyst til at køre en tur, så har hotellet en beliggenhed tæt på den fantastiske naturpark Vadehavet, hvor I opleve forskellige unikke naturtyper med klitlandskaber, klitplantager, store flotte sandstrande, østersafari og meget mere.

Ønsker I at opleve andre kulturelleoplevelser, så finder du indenfor ca. 30 minutters køretur, Danmarks ældste by Ribe, samt Esbjerg, Kolding, Vejen og andre spændende byer og områder.

Forår og efterår kan man opleve det fantastiske fænomen 'Sort Sol', hvor stærene trækker mod nord eller syd og lander i marsken.

Book et uforglemmeligt golfophold i dag

Gør dit næste golfophold til noget helt særligt og kom på besøg hos os her ved Boutique Hotel Postgården. Du kan booke et af vores mange luksuriøse værelser allerede i dag, og se frem til en oplevelse du aldrig vil glemme.