Hotelovernatning eller hotelophold i Holsted

Leder du efter et hotelophold med stil, personlighed og fantastisk service? Boutique Hotel Postgården er et eksklusivt boutique hotel med central beliggenhed i landsbyen Holsted, midt imellem Esbjerg, Kolding, Ribe og Billund. På vores hotel får du en uforglemmelig oplevelse, hvor stil og personlig service går hånd i hånd.

Når du vælger et hotelophold hos os, kan du forvente en unik atmosfære, der oser af charme og elegance. Vores hotel er indrettet med omhu og detaljer for at skabe en stemning, der er både indbydende og personlig. Vi har skabt en oase, hvor du kan slappe af og nyde alle bekvemmelighederne ved et moderne hotelophold.

Hotelophold til enhver lejlighed

Vi tilbyder et hotelophold passende til enhver lejlighed. Har du brug for en overnatning i forbindelse med en forretningsrejse, centralt beliggende i Vejen kommune og tæt på motorvejen? Leder du efter en romantisk oplevelse for dig og kæresten? Eller har du lyst til at invitere hele familien på tur, hvor I kan bo sammen i store lejligheder eller et separat feriehus? Uanset behovet, har vi opholdet der passer.

Hotelophold / overnatning til forretningsrejsende:

Vi tilbyder overnatning og hotelophold i dejlige, hjemlige og luksuriøse værelser, morgenmad fra kl. 6, middag i vores restaurant, sen check ind efter behov - og generelt en meget personlig service, hvor vi tager udgangspunkt i jeres behov. Vi er beliggende i Vejen kommune, 5 km fra motorvejen og midt imellem Ribe, Kolding, Esbjerg og Billund. Så der er rig mulighed for mange forskellige og spændende oplevelser udenfor hotellet.

Weekendophold:

Slap af, forkæl dig selv og nyd et weekendophold for 2 i vores charmerende boutique hotel, med fransk inspireret middag i den hyggelige restaurant, gåture i naturen med ro og frisk luft, en afslappende massage eller måske en tur til Ribe eller Fanø. Perfekt til en afslappende weekend væk fra hverdagens travlhed.

Romantisk Ophold:

Skab uforglemmelige minder med din partner på et romantisk ophold i vores smukt indrettede værelser og suiter. Nyd romantiske middage, gåture i den smukke natur, middag i vores charmerende restaurant og afslappende stunder med massage eller en hygge stund i vores lounge med et spil og et godt glas vin.

Familieferie:

Skab smil og minder med en familieferie i vores rummelige værelser og suiter. Udforsk områdets familievenlige attraktioner, nyd sjov stunder og lækre måltider i vores restaurant, der tilbyder børnevenlige retter. Eller indkvarter jer i vores store lejligheder med eget køkken, eller i vores separate feriehus med plads til op til 14 personer.

Golfophold:

Tag svinget på spektakulære golfbaner og nyd luksus faciliteterne på hotellet. Vores dedikerede personale hjælper dig med at arrangere din golfdag og sikrer, at du får en god golfoplevelse og ikke mindst alt omkring golfen - Et golfophold hos Boutique Hotel Postgården indeholder bl.a. skønne værelser, lækker fransk inspireret mad og mulighed for fælles hygge i en af vores lounges.

Juleophold:

Oplev den magiske stemning hos os under julen. Nyd vores smukt dekorerede hotel, deltag i festlige julemiddage og udforsk julemarkedet i Ribe og skab mindeværdige juleminder med os. Læs mere om vores juleophold her.

Hotelophold med unikke værelser og suiter

Vi tilbyder en bred vifte af værelser og suiter, der er indrettet med stil og komfort for øje. Uanset om du er på et romantisk getaway, en afslappende ferie eller noget helt tredje, har vi det perfekte værelse til dig.

Hvert værelse er indrettet individuelt og prydet med unikke detaljer og moderne faciliteter. Du vil opleve komfortable senge, elegant indretning og en udsøgt atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind på værelset.

Book dit hotelophold hos os i dag!

Gør dit næste hotelophold til noget særligt ved at vælge Boutique Hotel Postgården. Vi tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse, hvor stil, charme og personlig service er i fokus.

Har I spørgsmål, brug for mere information eller ønsker I at booke et ophold, så ring gerne på telefon 8110 1220 eller send en mail til book@bpgh.dk.

Vi ser frem til dit besøg.