Weekendophold for 2 i Jylland

Drømmer du om en afslappende miniferie i Jylland sammen med din elskede? Hos Boutique Hotel Postgården i Holsted kan I opleve et uforglemmeligt weekendophold i værelser med historiske og unikke rammer, hvor hver detalje er omhyggeligt udvalgt for at skabe den perfekte atmosfære.

Beliggende i landlige omgivelser, byder vores hotel på en unik oplevelse, hvor ingen to værelser er ens. Fra vores historiske ejendom kan I nyde roen og charmen i de sønderjyske omgivelser, mens I forkæler jer selv med vores luksuriøse faciliteter og tilbud.

Slap af og nyd hinandens selskab med vores wellness-oplevelser, der vil forynge både krop og sind. Vores dygtige kokke vil forkæle jer med lækre middage, tilberedt med friske lokale råvarer, der vækker sanserne og tilfredsstiller ganen.

For de aktive par tilbyder vi også spændende aktiviteter som golfophold nær adskillige forskellige golfklubber og muligheden for at udforske nærliggende attraktioner i byer som Ribe, Fanø, Esbjerg, Billund, Kolding og de omkringliggende naturområder på en skøn gåtur.

Book et romantisk ophold, golfophold eller et andet passende ophold til jeres hyggelige weekendophold for 2 på Boutique Hotel Postgården i dag og skab uforglemmelige minder sammen i hjertet af Jylland!

Priser - Ophold - weekendophold - 1 overnatning:

1. dag:
Kaffe-te med kage
4 retters fransk inspireret menu I restaurant Det Blå Tog
Kaffe og sødt
Overnatning i dobbeltværelse med himmelseng

2. dag:
Morgenmad med lokale råvarer

Pris per person
tirsdag - torsdag
kr. 1095,-

Pris per person
fredag - søndag
kr. 1195,-

Priser - Ophold - weekendophold - 2 overnatninger:

1. dag:
Kaffe-te med kage
2 retters velkomst-menu I restaurant Det Blå Tog
Overnatning i dobbeltværelse med himmelseng

2. dag:
Morgenmad med lokale råvarer
4 retters fransk inspireret menu I restaurant Det Blå Tog
Kaffe og sødt
Overnatning i dobbeltværelse med himmelseng

3. dag:
Morgenmad med lokale råvarer

Pris per person
tirsdag - torsdag
kr. 1.695,-

Pris per person
fredag - søndag
kr. 1.895,-

Tillægsbeskrivelse Pris
Opgradering til luksus dobbeltværelse kr. 100,- per person
Opgradering til luksus lejlighed kr. 200,- per person
Vinmenu til 4 retters menu - vine tilpasset den aktuelle menu af vores sommelier kr .400,- per kuvert
Servering af morgenmad på værelset kr. 150,-
Wellness massage, 1 time kr. 575,- per person
Ekstra nat inklusiv morgenmad kr  595,- per person

Oplev unikke værelser til dit weekendophold for 2 hos hotel postgården

Skab uforglemmelige minder på jeres romantiske weekendophold hos Boutique Hotel Postgården, hvor hver lejlighed fortæller sin egen historie. Vores charmerende værelser er indrettet i en romantisk og historisk stil, der skaber den perfekte ramme for en miniferie sammen med din partner.

Vælg mellem vores forskellige typer værelser i flere størrelser, der alle kan nydes som et romantisk tilflugtssted for 2 eller som et weekendophold for familie og venner. Uanset hvilken type ophold du vælger, garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige.

Se vores værelser

Forbered dig også på at forkæle din smagsløg på vores restaurant, Det Blå Tog, hvor vores dygtige kokke tilbereder lækre retter baseret på friske og økologiske råvarer fra lokalområdet. Vores brede udvalg af smagfulde vine og andre drikkevarer vil fuldende din gastronomiske oplevelse.

Opdag vores charmerende værelser nu og book dit romantiske weekendophold for 2 hos Hotel Postgården, hvor hver detalje er skabt med kærlighed og omsorg.

En miniferie i Jylland med mange muligheder

Få et afbræk fra hverdagen og tag på en getaway med en du holder af. Det kan enten være et weekendophold for 2 med ren afslapning, forskellige aktiviteter, shopping, forkælelse, natur- og madoplevelser, eller måske en kombination af det hele.

Hos os har du mulighed for at opleve alt det bedste, Sønderjylland har at byde på. Vi ligger tæt på en række spændende byer som Ribe, Esbjerg, Kolding og Billund, og er derfor det perfekte område for at udforske de mange omkringliggende aktiviteter og seværdigheder.

Nærliggende oplevelser til jeres miniferie

I Ribe kan I dykke ned i historiens vingesus i Danmarks ældste by. Gå en tur gennem de brostensbelagte gader, besøg Ribe Domkirke og VikingeCenteret, og lad jer fortrylle af byens unikke atmosfære.

I Esbjerg kan I nyde en dag ved havet og besøge strandpromenaden. Tag en tur på Fiskeri- og Søfartsmuseet for at lære om områdets maritime historie, og gå en tur langs Esbjerg Havn for at opleve den pulserende havnestemning. Gå ikke glip af en afslappende spadseretur gennem de hyggelige gågader, hvor I kan shoppe i butikkerne og nyde atmosfæren i byens centrum.

Tag en pause fra storbylivet i Kolding og lad jer forføre af byens charmerende gågader, besøg det imponerende Koldinghus og slap af i den smukke Slotssøpark.

Forlystelsesparken LEGOLAND i Billund er et paradis for både børn og voksne. Udforsk de imponerende LEGO-landskaber, prøv de sjove forlystelser, og lad jer betage af de imponerende LEGO-skulpturer.

For golfentusiaster tilbyder vi spændende golfophold nær 3 gode golfklubber og smukke golfbaner. Uanset om I er til shopping, romantiske gåture, kulturelle oplevelser, forlystelser eller en dag på greenen, har en miniferie eller et weekendophold for 2 hos Boutique Hotel Postgården alt hvad du kunne drømme om.

Book et weekendophold for 2 i Jylland

Med en familieferie, weekendophold for 2 eller miniferie på Boutique Hotel Postgården i Holsted, er der rig mulighed for at opleve Jylland. Har man lyst til at køre en tur, så har hotellet en beliggenhed tæt på den fantastiske naturpark Vadehavet, hvor I opleve forskellige unikke naturtyper med klitlandskaber, klitplantager, store flotte sandstrande, østersafari og meget mere.

Forår og efterår kan man opleve det fantastike fænomen 'Sort Sol', hvor stærene trækker mod nord eller syd og lander i marsken.

Har I spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne på telefon 8110 1220 eller send en mail til book@bpgh.dk