Weekendophold, romantisk ophold eller golfophold på hide-away hotel på landet…. Boutique Hotel Postgården er beliggende i en lille by, med plads, frisk luft og masser af natur lige uden for døre: gåture, bondegårde, køer på marken, smukke kornmarker, fuglesang, skov - what is not to like? 

Selvfølgelig krydret med en nat i himmelseng,  afslapning i badekarret, franske fristelser fra forskellige regioner i restaurant Det Blå Tog, dejlig morgenmad med lokale lækkerier, måske en well-ness massage? En tur til Nordens ældste købstad Ribe, en cykeltur på idylliske Fanø….elller blot en gåtur langs Holsted Å, med picnic kurv og rose-vin fra boutique hotel Postgården - og så hjem til endnu en dejlig aften i gårdhaven med lidt godt fra restauranten.
Eller find en god bog fra vores reol, eller et spil fra vores udvalg og hyg i loungen med en kop god kaffe eller et glas vin.

Vi er beliggende i Holsted, mellem Kolding og Esbjerg, tæt ved motorvejen og er således også bekvem for forretningsrejsende, som søger et mere personligt alternativ til traditionelle hoteller.

Holsted er desuden kun 25 kilometer fra lufthavnen i Billund samt Legoland, 25 kilometer fra Danmarks ældste købstad Ribe og ikke langt fra Vesterhavet, Blåvand og Vadehavet, samt de dejligt øer Fanø og Rømø, som er glimrende dags-udflugter.

Af kulturelle oplevelser er bunkermuseet Tirpitz i Blåvand en populær attraktion, Koldinghus samt Vadehavscenteret i Ribe.