I det centrale sydlige Frankrig finder man departementet Corréze. Dette departement støder op til Dordogne. 45 minutter´s sydpå, og man er Cahors, som nogle nok vil genkende som kongehusets franske sommer landsted.

Vi er midt i hjertet af Frankrig, hvor franskmændene ynder at holde deres ferie. Det er dybt inde i Frankrig. Motorvejen A20 fra Paris mod Toulouse. Efter 4,5 times kørsel kommer man til Brive-la-Gaillarde. Der i udkanten, 600 meter fra den gamle lufthavn ligger Moulin Bleu.

Oprindeligt en papirmølle fabrik. For mange år siden gennemgik huset en hovedrenovering.

Idag kan man nyde husets beliggenhed langs floden Vézére. Til den ene side er der landigt, til den anden side er man i byen - landsbyen Laumeuil omkranser huset.

Huset byder på 10 suiter af forskellig størrelse. En mølle seminar sal over floden Vézére. Omgivelserne er anerkendt for dens iscenesættelse til et bryllup eller en bilmesse.

Indenfor 1 times kørsel, kan man blive mættet med fransk når det skal være ægte fransk. Natur, Floder, slotte og fæstninger på hver en bakketop. Grotter og nature scenerier er vores baghave.