Hotel lejligheder til Legoland besøg

Skal I også på familietur til Legoland? Så har Boutique Hotel Postgården, beliggende kun 25 minutters kørsel fra Billund og Legoland, dejlige familie-lejligheder, fra 2 op til 8 personer - og også et separat familiehuse til op til 14 personer.

Efter en dejlig lang dag i Legoland, fristes man af ro og fred i en landsby, til at genvinde energi til muligvis endnu et besøg i Legoland parken. I egen lejlighed hos os, kan I slappe af i egne omgivelser, nyde gårdhaven, spise aftensmaden i vores lille restaurant eller vælge selv at lave mad i lejlighedens køkken - indkøbsmulighederne ligger lige på den anden side af gaden

Vores lejligheder har minimum 2 soveværelser, naturligvis eget badeværelse og køkken, og er alle charmerende indrettet med himmelseng og badekar. Parkering er lige udenfor døren. Vi har naturligvis også almindelige værelser, med kapacitet op til 4 personer.

Hotel nær Billund - Oplevelse for børnefamilier

Boutique Hotel Postgården er centralt beliggende mellem Legoland / Billund, Kolding, Esbjerg, Ribe og Vesterhavet, og kan derfor også byde på mange andre oplevelser for børnefamilien, såsom:

  • Glad Zoo, som er en fantastisk hyggelig zoo for børn, hvor de kan komme tæt på dyrene 
  • Vikingecentret i Ribe, som er både leg og læring
  • WOW Park i Billund med svævebaner, træ tops hængebroer og legehuse
  • Acture Park - med 50+ aktiviteter til lands, til vand og i luften
Se mere om oplevelser for børn her

Og har I behov for en stille hjemmedag, kan I i stedet gå legepladsen lige overfor hotellet, få en dejlig hjemmelavet isvaffel fra vores eget ishus og spille minigolf i byens sportscenter.