Alle ugens dage er følgende klassikere på menuen:
Forretter:
- Fransk løgsuppe med gratinerede brødcroutoner - kr 115
- Kammusling med ærtecreme og baconcrunch - kr 125
Hovedretter:
- Wienerschnitzel med ærter, ovnstegte kartofler og brunet smør - kr 219
- Stjerneskud med smørstegt hvid fisk, laks, håndpillede rejer og asparges - kr 199
- Tournedos af kalvemørbrad med asparges-bacon og løgtærte - kr 249
- Dagens vegetar ret - kr 179
Desserter:
- Isdessert med Kastberg gourmet is, flødeskum, nødder og friske bær - kr 95
- 3 Arla Unika oste med knækbrød, syltede nødder og hjemmelavet kompot - kr 125
Book venligst bord på forhånd
Fransk inspireret menu - fra det regionale landkøkken
Månedens fransk inspirerede menu I restaurant Det Blå Tog er inspireret af Alsace, og tager udgangspunkt i retter, råvarer eller specialiteter fra dette område:
- Jordskokkesuppe med æbler og bacon
- Paneret hvid asparges med håndpillede rejer og hollandaisecreme
- Kylling ballotine med svampe og hvidvin, a la Coq au Riesling
- Dessert trio med macaron, tarte au chocolat og panna cotta
De fransk inspirerede menuer serveres tirsdag til lørdag i hver uge
Pris 4 retter kr 469
Vinmenu
Vores sommelier, har desuden sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.
- Vinmenu 3 retter - kr. 250,- per kuvert
- Vinmenu 4 retter - kr. 325,- per kuvert
NYHED - SØNDAGS-BRUNCH - i og ud af huset, fra søndag 4-2-24
Søndagsbrunch kr 149 per kuvert i huset - kr 129 ud af huset
- Røræg, bacon og brunchpølser
- Amerikanske pandekage med sirup
- Lun leverpostej med champignon
- Croissant med hønsesalat
- Ost og pålæg med grønt
- Wienerbrød
- Morgenboller
Bestilles senest dagen før, åbent fra 9-13, bestillinger ud af huset afhentes mellem 9 og 11
Det regionale franske land køkken i Holsted
At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.
Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret madoplevelse og lad dig forføre af det franske landkøkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark
Så hvorfor det franske køkken? Fordi vi elsker Frankrig - og vi har både hotel og hus i Frankrig… :-) Og fordi hele Boutique Hotel Postgården er inspireret af Frankrig og oser af fransk ambiance.
Derfor besøger vi rent gastronomisk hver måned en ny region i Frankrig, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Selvom inspirationen er fra det franske køkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.
Vores mål er at, give vores gæster en oplevelse af det franske køkken, med basis i det traditionelle franske landkøkken og fra regioner som måske ikke er så kendte som Alsace og Provence.
Vi ønsker at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken, her i vores lille hyggelige oase.
Så besøg Boutique Hotel Postgården og smag det franske køkken. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med dig.