Book et bord

Alle ugens dage er følgende klassikere på menuen:

  • Wienerschnitzel med ærter, ovnstegte kartofler og brunet smør - kr 189
  • Stjerneskud med smørstegt hvid fisk, laks, håndpillede rejer og asparges - kr 179
  • Tournedos af kalvemørbrad med asparges-bacon og løgtærte - kr 199
  • Dagens vegetar ret - kr 159
  • Dagens forret - kr 95
  • Dagens dessert - kr 85

Fransk inspireret menu - fra det regionale landkøkken

Denne måneds vin og mad rejse går til Loire.

4 retters Loire inspireret menu:

  • Hvide asparges med sauce mousseline og håndpillede rejer
  • Rillette du porc med syltede rødløg
  • Tournedos a la fricasse du veau
  • Rabarber og jordbær

Denne menu serveres tirsdag til lørdag i hver uge, mod forudbestilling senest dagen før.

Pris:

  • 3 retter - kr. 350,-
  • 4 retter - kr. 425,-

Det regionale franske land køkken i Holsted

At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.

Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret madoplevelse og lad dig forføre af det franske landkøkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark

Så hvorfor det franske køkken? Fordi vi elsker Frankrig - og vi har både hotel og hus i Frankrig… :-) Og fordi hele Boutique Hotel Postgården er inspireret af Frankrig og oser af fransk ambiance.

Derfor besøger vi rent gastronomisk hver måned en ny region i Frankrig, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Selvom inspirationen er fra det franske køkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

Vores mål er at, give vores gæster en oplevelse af det franske køkken, med basis i det traditionelle franske landkøkken og fra regioner som måske ikke er så kendte som Alsace og Provence.

Vi ønsker at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken, her i vores lille hyggelige oase.

Så besøg Boutique Hotel Postgården og smag det franske køkken. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med dig.

Vinmenu

Vores sommelier, har desuden sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.

  • Vinmenu 3 retter - kr. 250,- per kuvert
  • Vinmenu 4 retter - kr. 325,- per kuvert

Sommelien’s vin-menu, hvis du er til lidt mere…..

  • Vinmenu 3 retter - kr. 375,- per kuvert
  • Vinmenu 4 retter - kr. 475,- per kuvert

Fokus overalt i vores virksomhed er på lokale produkter, dyrevelfærd og økologi, for at få den bedste kvalitet og samtidig beskytte vores miljø.

Book et bord