Book et bord

Alle ugens dage er følgende klassikere på menuen:

  • Wienerschnitzel med ærter, ovnstegte kartofler og brunet smør - kr 189
  • Stjerneskud med smørstegt hvid fisk, laks, håndpillede rejer og asparges - kr 179
  • Tournedos af kalvemørbrad med asparges-bacon og løgtærte - kr 199
  • Dagens vegetar ret - kr 159
  • Dagens forret - kr 95
  • Dagens dessert - kr 85

Book venligst bord på forhånd

Fransk inspireret menu - fra det regionale landkøkken

Månedens menu I restaurant Det Blå Tog er inspireret af det syd-vestlige Frankrig, af Correze Rouisillon som er del af departmentet Limousin og samtidig hjemsted fra vores eget lille franske hotel, Le Moulin Bleu. 

Området er beliggende mellem Limoges og Toulouse, ca. 450 km stik syd for Paris og på højde med Bordeaux, blot 200 km inde i landet. Området er virkelige det traditionelle og lidt gammeldags 'Frankrig på landet' - og kaldes de 1000 slottes område, da det er kendetegnet af masser af slotte, floder og grønne, bløde bakker. Dordogne er en af områdets turistattraktioner, samt den smukke pilgrimsby Rocamadour . Samtidig er området en vigtig del i 'gourmet Frankrig', hvor de vigtigste råvarer er trøfler, nødder, svampe, ænder og foie gras.

Vores 4 retters menu i denne måned er inspireret af Correze og baseret med årstidens råvarer:

  • Risotto med svampe
  • Kastanjesuppe med kammusling
  • Andebryst a l'orange
  • Mazarinkage med æbler og nødder

Denne menu serveres tirsdag til lørdag i hver uge, mod forudbestilling senest dagen før.

Pris 4 retter kr 425

Vinmenu

Vores sommelier, har desuden sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.

  • Vinmenu 3 retter - kr. 250,- per kuvert
  • Vinmenu 4 retter - kr. 325,- per kuvert

Vi har valgt følgende vine til månedens vinmenu:

  • Chateau de Cayx la Cigarelle - hvidvin
  • Chateau de Cayx Rouge - rødvin
  • Chateau Tirecul la Graviere, Monbazillac- dessertvin

Det regionale franske land køkken i Holsted

At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.

Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret madoplevelse og lad dig forføre af det franske landkøkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark

Så hvorfor det franske køkken? Fordi vi elsker Frankrig - og vi har både hotel og hus i Frankrig… :-) Og fordi hele Boutique Hotel Postgården er inspireret af Frankrig og oser af fransk ambiance.

Derfor besøger vi rent gastronomisk hver måned en ny region i Frankrig, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Selvom inspirationen er fra det franske køkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

Vores mål er at, give vores gæster en oplevelse af det franske køkken, med basis i det traditionelle franske landkøkken og fra regioner som måske ikke er så kendte som Alsace og Provence.

Vi ønsker at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken, her i vores lille hyggelige oase.

Så besøg Boutique Hotel Postgården og smag det franske køkken. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med dig.

Book et bord