At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.

Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret mad oplevelse og lad dig forføre af det franske landkøkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark

Hver måned tager vi tur til en ny region i Frankrig og laver retter inspireret fra det lokale køkken i denne region.

I juni måned - den første sommermåned - går rejsen i Det Blå Tog til Provence…

Og hvad er mere sommerligt end smukke Provence, med lilla lavendelmarker, det azurblå Middelhav, vinmarker, bjerge og masser af sommerglade turister

Selvom inspiration er fra det franske, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

4 retters fransk inspireret menu - september:

  • Hummerbisque med krebsehaler og fennikel
  • Vol au vent med svampe a la creme
  • Tournedos med asparges og løgtærte
  • Chokolademousse med bær

4 retters fransk inspireret menu - oktober:

  • Stegt kulmule med muslingesauce
  • Rørt tatar
  • Vagtel med trøffelsauce og svampe
  • Creme brûlée 

Nyd en inspirerende aften i vores hyggelige restaurant, med afslappende og uformel stemning og lad os tage dig med på tur til det franske

Vi byder på månedens 4 retters menu, som varierer efter sæsonens råvarer.

  • 3 retter - kr. 325,-
  • 4 retter - kr. 395,-

Suzette, vores sommelier, har sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.

  • Vinmenu 3 retter - kr. 225,- per kuvert
  • Vinmenu 4 retter - kr. 285,- per kuvert

Denne menu serveres tirsdag til lørdag i hver uge, mod forudbestilling.  Alle ugens dage er følgende klassikere desuden på menuen:

  • Wienerschnitzel med ærter, ovnstegte kartofler og brunet smør
  • Stjerneskud med smørstegt hvid fisk, laks, håndpillede rejer og asparges
  • Tournedos af kalvemørbrad med asparges-bacon og løgtærte

Fokus overalt i vores virksomhed er på lokale produkter, dyrevelfærd og økologi, for at få den bedste kvalitet og samtidig beskytte vores miljø