Book et bord

Alle ugens dage er følgende klassikere på menuen:

Forretter:

  • Fransk løgsuppe med gratinerede brødcroutoner - kr 115
  • Kammusling med ærtecreme og baconcrunch - kr 125

Hovedretter:

  • Wienerschnitzel med ærter, ovnstegte kartofler og brunet smør - kr 219
  • Stjerneskud med smørstegt hvid fisk, laks, håndpillede rejer og asparges - kr 199
  • Tournedos af kalvemørbrad med asparges-bacon og løgtærte - kr 249
  • Dagens vegetar ret - kr 179

Desserter:

  • Isdessert med Kastberg gourmet is, flødeskum, nødder og friske bær - kr 95
  • 3 Arla Unika oste med knækbrød, syltede nødder og hjemmelavet kompot - kr 125

Book venligst bord på forhånd

Fransk inspireret menu - fra det regionale landkøkken

Månedens fransk inspirerede menu I restaurant Det Blå Tog er inspireret af Bretagne, og tager udgangspunkt i retter, råvarer eller specialiteter fra dette område:

  • Jordskokkesuppe med æbler og bacon
  • Fjærkræmousse med Calvados og løgkompot 
  • Bagt torsk med blomkål og hasselnødder
  • Syltede pærer saltet karamel og is

De fransk inspirerede menuer serveres tirsdag til lørdag i hver uge

Pris 4 retter kr 469

Vinmenu

Vores sommelier, har desuden sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.

  • Vinmenu 3 retter - kr. 250,- per kuvert
  • Vinmenu 4 retter - kr. 325,- per kuvert

NYHED - SØNDAGS-BRUNCH - i og ud af huset, fra søndag 4-2-24

Søndagsbrunch kr 149 per kuvert i huset - kr 129 ud af huset

  • Røræg, bacon og brunchpølser
  • Amerikanske pandekage med sirup
  • Lun leverpostej med champignon
  • Croissant med hønsesalat
  • Ost og pålæg med grønt
  • Wienerbrød
  • Morgenboller

Bestilles senest dagen før, åbent fra 9-13, bestillinger ud af huset afhentes mellem 9 og 11

Det regionale franske land køkken i Holsted

At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.

Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret madoplevelse og lad dig forføre af det franske landkøkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark

Så hvorfor det franske køkken? Fordi vi elsker Frankrig - og vi har både hotel og hus i Frankrig… :-) Og fordi hele Boutique Hotel Postgården er inspireret af Frankrig og oser af fransk ambiance.

Derfor besøger vi rent gastronomisk hver måned en ny region i Frankrig, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Selvom inspirationen er fra det franske køkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

Vores mål er at, give vores gæster en oplevelse af det franske køkken, med basis i det traditionelle franske landkøkken og fra regioner som måske ikke er så kendte som Alsace og Provence.

Vi ønsker at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken, her i vores lille hyggelige oase.

Så besøg Boutique Hotel Postgården og smag det franske køkken. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med dig.

Book et bord