Book et bord

Alle ugens dage er følgende klassikere på menuen:

  • Wienerschnitzel med ærter, ovnstegte kartofler og brunet smør - kr 189
  • Stjerneskud med smørstegt hvid fisk, laks, håndpillede rejer og asparges - kr 179
  • Tournedos af kalvemørbrad med asparges-bacon og løgtærte - kr 199
  • Dagens vegetar ret - kr 159
  • Dagens forret - kr 95
  • Dagens dessert - kr 85

Book venligst bord på forhånd

Fransk inspireret menu - fra det regionale landkøkken

Månedens menu I restaurant Det Blå Tog er inspireret af det sydlige Frankrig, af Langedoc Rouisillon som er del af Occitanie. 

Området er beliggende sydligst i Frankrig, mod Middelhavet og den spanske grænse og byder på både bjerge - Midi-Pyrenees - strand og hav, samt det unikke floddelta Camargue, hvor man finder en stærk spansk indflydelse, de smukke hvide Camargue heste og lyserøde flamingoer. Området byder også på de smukke historiske byer Narbonne og Carcasonne.

Gastronomien i området er primært middelhavskøkken, blandet med catalansk inspiration.

Vores 4 retters menu i denne måned er inspireret af Languedoc Rouisillon, og baseret med årstidens råvarer:

  • Casserole med torsk og muslinger
  • Pate a la Pezeqas
  • Andebryst med æblesauce, jordskokker og grønkål
  • Crema catalana med blommekompot

Denne menu serveres tirsdag til lørdag i hver uge, mod forudbestilling senest dagen før.

Pris 4 retter kr 425

Vinmenu

Vores sommelier, har desuden sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.

  • Vinmenu 3 retter - kr. 250,- per kuvert
  • Vinmenu 4 retter - kr. 325,- per kuvert

Vinmæssigt var området tidligere kendt for kvantitet nærmere end kvalitet, og er det største vinproducerende område i verden. Men de senest årtier har fokus været på kvailtet, for at tilpasse sig den internationale efterspørgsel på kvalitetsvine.

Vores udvalgte leverandør til månedens vinmenu, Gerard Bertrand, har 16 vingårde i Languedoc-Rouisiilon og fokuserer på økologisk vin produktion, 

Vi har valgt følgende vine til månedens vinmenu:

  • Chateau L’Hospitalet 2020
  • Gris-Blanc - rosevin
  • Cigalus 2020 - rødvin
  • Banyuls - dessertvin
  •  

Det regionale franske land køkken i Holsted

At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.

Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret madoplevelse og lad dig forføre af det franske landkøkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark

Så hvorfor det franske køkken? Fordi vi elsker Frankrig - og vi har både hotel og hus i Frankrig… :-) Og fordi hele Boutique Hotel Postgården er inspireret af Frankrig og oser af fransk ambiance.

Derfor besøger vi rent gastronomisk hver måned en ny region i Frankrig, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Selvom inspirationen er fra det franske køkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

Vores mål er at, give vores gæster en oplevelse af det franske køkken, med basis i det traditionelle franske landkøkken og fra regioner som måske ikke er så kendte som Alsace og Provence.

Vi ønsker at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken, her i vores lille hyggelige oase.

Så besøg Boutique Hotel Postgården og smag det franske køkken. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med dig.

Book et bord