Få en skøn ferielejlighed nær Legoland

Størstedelen af vores værelser og ferielejligheder har plads til minimum 4 personer, den største lejlighed har 4 soveværelser og plads til 8 personer.

Så hos os er der rig mulighed for en dejlig familieferie på landet. 

For de små er der en lille legeplads på hotellet og en stor, god legeplads på torvet udenfor hotellet, langs Holsted Å. I restauranten laver vi gerne børne menuer og vi har faktisk vores eget ishus - Orangeriet - med hjemmebagte vafler og stort udvalg af den lokale Bondegårds-is fra en gård i lokal-området.

Legoland og Lalandia er 25 minutters kørsel fra hotellet, så der er masser af børnevenlige oplevelser i området, udover f.eks en kanotur på åen, en fisketur eller en picnic i naturen med en dejlig picnic kurv fra restauranten.

En familieferie med mange muligheder 

Uanset om I er til ren afslapning og wellness, eller til en aktiv ferie, med golf eller lange gåture, så er der plads til det hele på Hotel Postgården. 

Riv et par dage ud af kalenderen og tag familien, vennerne eller kæresten med på en uforglemmelig familieferie, lige efter jeres ønsker og behov. 

Når I booker en ferielejlighed hos os, er det blandt andet inkluderet lækre og friske retter, sammensat af helt friske økologiske råvarer fra lokalområdet, udvalgt efter højeste kvalitet. Til maden har vi naturligvis også et bredt udvalg af smagfulde vine samt andre lækre drikkevarer.

Hold ferien i Danmark 

Der er mange grunde til at holde ferien i skønne Danmark. 

Hotel Postgården har beliggenhed i Holsted, tæt på spændende natur, og kulturoplevelser, shopping, madoplevelser og meget mere.

Har I lyst til at tage ud på en køretur? Så kan I ved at køre en tur på maksimum 30 minutter, blandt andet opleve Danmarks ældste by, Ribe, Naturparken Vesterhavet, Esbjerg, Vejen, Kolding samt mange andre byer og områder. 

Book en ferielejlighed til familien i dag

Har I spørgsmål, brug for mere information eller ønsker I at booke et ophold, så ring gerne på telefon 8110 1220 eller send en mail til book@bpgh.dk

Er I interesseret i at se mere om vores forskellige værelser og lejligheder, så kan I se mere her

Se vores værelser