Sommermenu med fransk inspiration fra 6-6
Forretter
Saltet lyssej med pommes noisettes, persille pure og muslinge fløde - kr 155
Nye danske kartofler med bælgede ærter og ærte blanguette - kr 125
Søkogte pil-selv rejer med aioli og baguette - kr 145
Hovedretter
Danske rødspætte filetter, stegte og bagte, nye danske asparges og hollandaise - kr 275
Vol au vent med sommergrønt, farseret morkel og kantarel blanquette - kr 235
Kalvemørbrad med pommes Anna, blomkåls variation og pebersauce - kr 335
Dessert og ost
Oste med kompot og hjemmebagt knækbrød - kr 135
Sommer på en tallerken - kr 125
3 retters menu - kr 445 (tillæg på kr 50 for kalvemørbrad)
4 retters menu - kr 545 (tillæg på kr 50 for kalvemørbrad)
Bestil venligst altid bord på forhånd - tak :-)
Vinmenu
Vores sommelier, har desuden sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.
- Vinmenu 2 retter - kr. 220,- per kuvert
- Vinmenu 3 retter - kr. 320,- per kuvert
- Vinmenu 4 retter - kr. 400,- per kuvert
At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.
Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret madoplevelse og lad dig forføre af det franske køkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark
Så hvorfor det franske køkken? Fordi vi elsker Frankrig - og vi har både hotel og hus i Frankrig… :-) Og fordi hele Boutique Hotel Postgården er inspireret af Frankrig og oser af fransk ambiance.
Derfor besøger vi rent gastronomisk hvert kvartal forskellige regioner i Frankrig, både hvad angår mad og vin. Selvom inspirationen er fra det franske køkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.
Vi ønsker at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken, her i vores lille hyggelige oase.
Så besøg Boutique Hotel Postgården og smag det franske køkken. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med dig.