Sommermenu med fransk inspiration fra 6-6

Forretter

Saltet lyssej med pommes noisettes, persille pure og muslinge fløde - kr 155

Nye danske kartofler med bælgede ærter og ærte blanguette - kr 125

Søkogte pil-selv rejer med aioli og baguette - kr 145

Hovedretter

Danske rødspætte filetter, stegte og bagte, nye danske asparges og hollandaise - kr 275

Vol au vent med sommergrønt, farseret morkel og kantarel blanquette - kr 235

Kalvemørbrad med pommes Anna, blomkåls variation og pebersauce - kr 335       

Dessert og ost

Oste med kompot og hjemmebagt knækbrød - kr 135

Sommer på en tallerken - kr 125

3 retters menu - kr 445 (tillæg på kr 50 for kalvemørbrad)

4 retters menu - kr 545 (tillæg på kr 50 for kalvemørbrad)

Bestil venligst altid bord på forhånd - tak :-)

Vinmenu

Vores sommelier, har desuden sammensat en vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender mad oplevelsen.

  • Vinmenu 2 retter - kr. 220,- per kuvert
  • Vinmenu 3 retter - kr. 320,- per kuvert
  • Vinmenu 4 retter - kr. 400,- per kuvert

At rejse er at leve - er vores livsfilosofi og vi vil gerne invitere vores gæster med på rejsen.

Tag med 'Det Blå Tog’, vores hyggelige og intime restaurant, til en fransk inspireret madoplevelse og lad dig forføre af det franske køkken - i vores lille Hide Away på landet i Danmark

Så hvorfor det franske køkken? Fordi vi elsker Frankrig - og vi har både hotel og hus i Frankrig… :-) Og fordi hele Boutique Hotel Postgården er inspireret af Frankrig og oser af fransk ambiance.

Derfor besøger vi rent gastronomisk hvert kvartal forskellige regioner i Frankrig, både hvad angår mad og vin. Selvom inspirationen er fra det franske køkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

Vi ønsker at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken, her i vores lille hyggelige oase.

Så besøg Boutique Hotel Postgården og smag det franske køkken. Vi glæder os til at dele denne oplevelse med dig.

Book et bord