KOMMENDE TEMA ARRANGEMENTER - oktober 25
Kom til en ekstravagant aften med udsøgt fine dining i perfekt samspil med de bedste vine fra kælderen. Vi inviterer til en oplevelse, hvor klassiske smage og signaturretter gør deres comeback – side om side med nye kreationer, vi længe har arbejdet på, og som nu endelig får lov at blive set, smagt og nydt.
Læn dig tilbage, lad os forkæle dig, og glæd dig til en aften fyldt med små overraskelser undervejs.
Gourmetaften - 10. oktober kl 18
Snacks
Gillardeau østers -- peberrod -- estragon
jomfruhummer -- trøffel -- perleløg
Jordskok -- skovsvampe -- timian
Hjemmebag med vores sigantursmør
Forret
Gule beder -- osietra caviar -- fløde
Mellemret
Kammusling -- æbler -- olivenolie
Frisker
selleri -- løg -- timian
Æbler fra Hovborg
Hovedret
Okse -- jordskokker -- Rødvinssauce
Dessert
Citron -- hengemte sensommerbær -- chokolade
Pris pr kuvert incl vinmenu
Kr 1200 ,-
Kaviar aften - 24. oktober kl 18
Snacks
Caviar – friskost – kyllingeskind
Krustade – kammusling – estragon
Wagyu – timian – røg
Hjemmebag - pisket brunet smør
Forret
Søtunge – toast – rogn sauce
Caviar smagning
Surprice
Hovedret
- Krondyr – kartoffel/bacon kroket – foie gras sauce
Dessert
Bourbon vanilje - caviar – olivenolie
Pris per kuvert kr 1150 inkl vinmenu