Skov Pavillonen

Skovpavillonen - en tidsrejse af traditioner langs Åén i skoven.

Dørene åbner officielt den  1. februar 2017, og vi holder derved liv i en gammel tradition siden 1934. Det skal fortsætte med et pift af nye tanker og et løft til nye udfordringer, som kan udfordre sanserne.

Vores udgave af Skovpavillonen skal være et sted, hvor skovens ro og hygge falder naturligt sammen med lokalerne. Jæger Mogens Langvad har udlånt en del af hans gevir væg, og den store sal - Jagtsalen - skal få dig til at føle dig som var du på en Safari tur. Lokalerne har fået et løft. Nyd Lodge stuen med bløde møbler med udsigt mod terrassen og åen. Lad tankerne svæve til et Koloni tids Chesterfield stue på farmen i Kenya.

Festerne og mindekomsammen - de holdes i de gode rammer, som skov, å og pavillon danner. – fødselsdag, bryllup, barnedåb, konfirmation - nyd det.

Konference og frokosterne - det skal være det nye i skoven. Walk & Talk dig til en god aftale. En vandring langs åen og rundt i Holsted by giver en friskhed til at drikke kaffe og te senere.

Brunch & 5 á Clock Tea  - Jo vi skal krydre bordet med spændende servering, hvor hyggen sætter sit præg. Brunch kender vi - en lækker eftermiddags kaffe/te efter britisk stil - mere elegant kan man ikke nyde eftermiddagskaffe i skoven.

Der venter en eventyrlig oplevelse i skovens dybe, stille ro, langs Holsted Å, i vores smukt dekorerede lokaler.

Vi er behjælpelige med sammensætning af menu  og planlægning af festen.

Ring og få et tilbud på telefon 2331 9113, 7539 2169 eller email på holsted@skovpavillonen.dk

Skovpavillonen, Holsted plantage, Vestergade 23, DK 6670 Holsted

Besøg Skovpavillonen.dk her

 
Boutique Hotel Postgården